miércoles, 13 de diciembre de 2017

Potser hem de començar a pensar , cada un o una de nosaltres i col.lectivament qué fer en les xarxes socals, en els wasaps, en el face, i twits i mails etc. Perque resulta que rebo comunicacions sovint esfereidores sobre el futur, sobre trampes possibles en les eleccions, simplificacions que semblen mentides. I alguns insults que ningu gosaria dir.me a la cara.
I jo em pregunto: quan rebem un missatge, que fem? tendim a trametre'l si esta d'acord amb com pensem, sense calibrar si es veritat o no? No en fem cas? Esborrem la persona de la nostra llista? Males solucions totes
Ens cal fer.nos càrrec,individual, personal i eticament d'allo que trametem. Com fem amb la nostr paraula dita, verbal. I per aixo hem de valorar : primer si es una informacio veridica, actual i objectiva. I segon , si creiem que col.labora a solucionar problemes de convivència, si afavoreix el dialeg , construiex ponts, o mes aviat enverina l'ambient, augmenta la tensio i esta destinada a i construir l'enemic.
Molta bona gent tramet el que rep sense adornar.se que fa ma
escampant- perdeu la paraula- merda.
La veritat s'ha de saber. I tolerar encaras que no ens plagui. Pero en aquests moments aixo sembla poc important ficats com estem en un cumul deetrategies passionals.

Com que jo vull dialeg, politica de suma de denominadors comuns i no d'enfrontments innecesaris i destructius , voldria aturar aquest corrent que s'ens enport a tots.

No hay comentarios: