jueves, 9 de noviembre de 2017



 Dijous  9 de novembre 2017


 Noves preguntes.

L'espectacle d'ahir es nou: potser correspon a allo  de " "controlar el territori? 
 Que vol dir això d' imposar que no es poden agafar trens, ni circular ni desplaçar.se?
 Es bo que la " gent" prengui el carrer sense control, s'installi a les vies de tren o a les carreteres? . Pero, sobretot, i aixo es el mes sorprenent: on paren els drets dels ciutadans a qui s'els imposa la inmovilitat forçada ? No fa una mica de por aquesta nova manera que interromp, per la força- ,diem.ho tot - anar a treballar si un vol bellugar.se? On paren , en aqueta situacio, els drets humans fonamenals com el de desplaçar.se i anar on vulgui?
De que es tracta ? Jo veig tant sols una nova manera d'imposar. Que es diferent a manifesta.se. Perque no es lliure...
I un risc de resoldre al carrer -  no se be com acabara- , allo que s'ha de resoldre en la negociacio i la politica. Ens diem i amb tota rao que els tribunals i la justicia no han de resoldre els problemes politics.-. De la mateixa manera el carrer i les limitacions imposades a la ciutadania tampoc poden resoldre els probemes politics. O molts pensen que si? I quina democrácia , doncs, es aquesta ?

Protestem tant com calgui pels empresonaments desproporcionats, injustos...com es vulgui. Pero no permetem que en nom d'aixo es vulnerin els drets dels ciutadans que ahir no varen poder fer les coses mes normals del mon: com agafar un trena o circular per la carretera..
Es que , repeteixo, aixo va de " quan pitjor, millor"I no puc de cap manera , estahi d'acord. Lo " pitjor" sovint no fa millorar. I , sovint, es de deificil reparacio...I no es traca de mes drets humans i mes llibertats?
I per acabar, com pot ser que a TV3 no apareixi ningu  realment emprenyat o molest, sino que tots mstren una "comprensio " dubtosa? . Comedia. Por a quedar malament?  O es que en aquest pais nostre, ha baixat JOB  i ens ha alliçonat i amorosit a tots ? 

A que juguem? 

1 comentario:

Ramonet dijo...

noves respostes:
Suposo que la seva militància al costat d'ex-falangistes com Felipe Gonzàlez i "cepilladores" com Alfonso Guerra fa temps que li va fer perdre una sensibilitat per les causes justes que la van convertir en simple professional de la política.M'explico.Quan jo era petit,al final del franquisme presencial del dictador,el meu pare em portava en cotxe per Barcelona quan els estudiants van tallar el carrer Aragó.Els conductors van començar a tocar el clàxon rítmicament en solidaritat.Els manifestants ens avisaven que tanquéssim bé les portes.La parella gran del cotxe del costat no ho va fer.Van aparèixer els grisos i li van obrir la porta,van treure el conductor,cop de porra al cap i empenta cap a dins (suposo que ara també hauria rebut ella).El meu pare va dir de tot i fort però una paraula no li va sortir dels llavis:proporcionalitat.Es pot saber quina mena de putrefacció moral els està passant als socialistes oficials?Ja es poden fer preguntes,ja.La realitat els converteix en uns retrògrads com els que veien les càrregues dels grisos com una "pena" inevitable...